Palpitatii Intermitente Benigne – Extrasistole – Eretism Cardiac

Palpitatii Intermitente Benigne - Extrasistole - Eretism Cardiac Palpitatii Intermitente Benigne – Extrasistole – Eretism Cardiac

Simptome. In mod normal, contractiile cardiace, care se fac in mod automat, nu sunt simtite. Perceptia lor este, deci, anormala, dar ea nu traduce neaparat o boala de inima. Astfel, bataile inimii sunt simtite in piept dupa un exercitiu violent, in situatii de emotii sau tensiune intensa. Inima bate atunci mai repede si mai intens decat de obicei, mai ales la anumiti subiecti: vorbim in acest caz de eretism cardiac, pentru a numi aceasta crestere de origine nervoasa si non-patologica a fortei contractiilor cardiace si pulsatiei vasculare. In repaus, palpitatiile se datoreaza adesea extrasistolelor. Numim astfel contractiile premature (anticipate) si suplimentare ale inimii, cuvantul sistola desemnand contractia cardiaca. Ele sunt simtite ca un salt sau ca un freamat in piept. subiectul are uneori impresia ca dupa aceea inima lui se opreste daca extrasistola este urmata de o pauza, numita repaus compensator. Cel mai adesea, extrasistolele se produc atunci cand inima este sanatoasa si ele nu trebuie sa produca ingrijorari; ele sunt adesea provocate de un abuz de tutn, de alcool sau de cafea.

Tratament. Din momentul in care inima e4ste sanatoasa , ceea ce poate fi verificat in special gratie electrocardiogramei, nu se propune niciun tratament in afara de sedative pentru subiectii emotivi si de diminuarea sau oprirea excitantilor.


Tags:

exastiostole ,eretism cardiac ,eretism cardiac simptome ,extrasistole in repaus ,palpitatii in repaus

Articole pe Aceeasi Tema: