Crăpături Intre Degetele Picioarelor – Micoza Piciorului

Crăpături Intre Degetele Picioarelor - Micoza Piciorului Crăpături Intre Degetele Picioarelor – Micoza Piciorului 

Simptome. Aceasta leziune afectează pentru început o pătrime din spațiul dintre degetele piciorului. Pielea parții din fata a degetelor picioarelor se îngroașă, crapă, se înroșește, apoi se prelinge, provocând mâncărimi. Micoza se extinde apoi spre alte spatii dintre degete. Afecțiunea se poate agrava, poate aduce cu sine o descompunere a pielii, care devine alba și scuamoasa . Se formează vezicule și se infectează. De astfel, pot avea loc reacții alergice în alte parți ale corpului.

Cauze. Micoza piciorului este cauzata de diferite ciuperci parazite. Este des întâlnită la sportivi și la militari, deoarece micozele dintre degete sunt favorizate de purtarea pantofilor, rezultând transpirația și macerația.

Tratament. Este importanta păstrarea unei igiene stricte a picioarelor, prin spălarea regulata cu apa și săpun. Sunt recomandate bai cu permanganat, urmate de o uscare minuțioasă a pielii. Va fi utila și pudrarea pielii și a șosetelor cu produse antiseptice sau alte produse speciale. Nu uitați ca picioarele trebuie sa respire: purtarea sandalelor le face cel mai bine.


Tags:

crapaturi intre degetele de la picioare ,crapaturi la degete ,remedii pt picioare care se crapa pielea ,mi se crapa pielea dintre degetele de la picioare ,crema picioare ciuperca ,ciuperca la degetele picioarelor ,crapa pielea intre degete ,clisma la caine ,ciuperca pe pielea dintre picioare ,ciuperca la picior poze ,tratament pentru blefarita scuamoasa

Articole pe Aceeasi Tema: